Declarații Dani Popescu despre reluarea activității respectiv playoff

Dani Popescu, fundașul echipei CSM-U Oradea și al reprezentativei tricolore, a vorbit despre situația actuală atât în ceea ce privește starea sa fizică, cât și a roș-albaștrilor înaintea începerii playoff-ului LNBN.

Întrebat cum se simte după o perioadă îndelungată de inactivitate dublată de o încărcare fizică în care corpul tuturor jucătorilor a fost solicitat puternic, cu precădere al său, în condițiile în care nu a jucat un meci oficial de mai bine de trei luni, Dani a precizat:

“Vreau să încep prin a mulțumi conducerii clubului, antrenorului, domnilor doctori Răzvan Melinte și Gabi Koszorus, respectiv întregului staff medical care a fost alături de mine la Târgu-Mureș. Le mulțumesc din suflet pentru că au făcut tot posibilul ca să mă pună pe picioare.

Mă simt din ce în ce mai bine. Nu voi fi apt 100% pentru meciurile de la București, însă voi încerca să dau tot ce pot în prezent în perioadele în care voi fi folosit.”

Referitor la parcursul echipei din sezonul regulat:

“Cred că toată lumea și-a exprimat punctul de vedere cu privire la evoluția echipei în sezonul regulat. Pot să zic că nu suntem mulțumiți cu această clasare, dar cel mai important în acest moment este că ne-am calificat în playoff. De abia acum începe sezonul pentru noi. Vrem să arătăm o altă față. Suntem vicecampioana României în exercițiu și ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă în playoff.”

În legătură cu oponentul din playoff, Steaua CSM EximBank București, Dani a spus următoarele:

“Din punctul meu de vedere primele patru clasate în sezonul regulat pleacă cu prima șansă în turul inaugural al playoff-ului. Steaua a demonstrat în acest sezon că își merită locul ocupat. Va fi o încleștare destul de dificilă, însă suntem optimiști. Mergem la București să obținem măcar o victorie, iar acasă să reușim să ne asigurăm calificarea în semifinale.”

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments