Declarații Kris Richard despre victoria cu Phoenix Galați de la Sfântu Gheorghe

Declarații Kris Richard despre victoria cu Phoenix Galați de la Sfântu Gheorghe

Kris Richard a participat la conferința de presă ce a urmat victoriei repurtate de CSM CSU Oradea, în compania lui Phoenix Galați, scor 82-67, în sferturile de finală ale Cupei României 2018, la Sfântu Gheorghe. Jucătorul american a discutat despre jocul de deschidere al Final 8-ului de la Sepsi Arena.

“Felicit ambele echipe pentru efortul depus și pentru jocul competitiv ce a rezultat. Consider că am făcut o treabă bună în multe momente ale jocului, în special la final. Pe de altă parte este evident că avem destule lucruri de pus la punct până la meciul următor. Avem la dispoziție un antrenament și cu siguranță îl vom folosi pentru a corecta lucrurile care depind de noi.”

Rugat să comenteze faptul că a fost desemnat “BT player of the game”, Kris a precizat:

“Datoria mea, la fel ca și a colegilor, este să pun echipa în cea mai bună postură pentru a câștiga. Antrenorul îmi cere să fac anumite lucruri și eu mă străduiesc să le îndeplinesc. Până la urmă joc baschet, fac ceea ce îmi place. E limpede că planul de joc, principiile echipei sunt baza la Oradea și mă concentrez asupra acestor lucruri. Restul este un bonus.”

Întrebat pe cine ar prefera drept adversar în următorul meci, având în vedere că nu a jucat niciodată împotriva potențialilor oponenți ai CSM CSU Oradea în semifinalele Cupei României 2018, Richard a precizat:

“Nu mă preocupă acest lucru. Eu vreau să-mi fac treaba cât mai bine și împreună cu băieții să jucăm cât putem de bine. Dacă facem asta consider că șansele noastre de a câștiga sporesc, indiferent cine este adversar.”

Kris a deschis partida impresionant și a avut un impact imediat în jocul cu Phoenix Galați. El a bifat 26 minute de joc, perioadă în care a totalizat 19 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție, fără posesie pierdută pentru 19 la eficiență. Americanul a terminat cu 6/12 la aruncările din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment