Declarații Martin Zeno după succesul din Finlanda

Declarații Martin Zeno după succesul din Finlanda

Martin Zeno, jucătorul echipei CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a urmat victoriei repurtate în Finlanda, în compania lui Kataja Basket, cu ocazia etapei a 6-a din sezonul regulat al Basketball Champions League. Rezultatul final a fost de 80-74.

Întors în Finlanda, acolo unde a câștigat campionatul de două ori și a disputat trei finale, Zeno a spus următoarele după succesul campioanei României:

“Eu am mai jucat în această sală, în compania acestei echipe și cunoșteam cât este de dificil să învingi Kataja la ea acasă. Am încercat să le transmit acest lucru colegilor și că ne așteaptă un meci dificil.

Am deschis jocul mai greu. Adversarul nostru s-a apărat foarte agresiv și a deschis jocul extrem de bine. Cred că primul timeout ne-a trezit și ne-a adus sentimentul acela că suntem la un meci și avem nevoie de concentrare maximă pentru a ne impune. Cred că am făcut o treabă bună în cele din urmă.”

În 32 minute de joc, Zeno a avut 10 puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive și o intercepție. El a terminat cu 16 la eficiență și a fost liderul echipei la +/-, cu 13. Acesta este primul double-double reușit de Martin în Basketball Champions League.

Zeno are șapte meciuri jucate în Basketball Champions League având medii statistice de 12.4 puncte, 6.6 recuperări. 3.7 pase decisive și 1.4 intercepții. El are procentaje de 42% la aruncările din acțiune și 85% la linia de pedeapsă pentru 15.0 la eficiență și 5.6 la +/-.

Foto: BasketballCL.com

Comentarii

comments

Attachment

zeno