Declarații Martin Zeno după victoria de la Saratov

Declarații Martin Zeno după victoria de la Saratov

Martin Zeno a fost principalul remarcat al partidei pe care CSM CSU Oradea a câștigat-o la Saratov, Rusia, în etapa a 10-a din Grupa B în Basketball Champions League. Campioana României a învins cu scorul de 65-59.

Jucătorul american a bifat 33 minute de joc, perioadă în care a totalizat 9/20 la aruncările din acțiune și 9/11 la linia de pedeapsă. El a terminat cu 28 puncte, la care a adăugat 6 recuperări și o pasă decisivă, cu două intercepții și tot atâtea posesii pierdute pentru 22 la eficiență.

Zeno a reușit 13 puncte și o pasă decisivă în sfertul al 3-lea al partidei, în cadrul căreia echipa a înscris 15 puncte. Americanul l-a servit ideal pe Sean Denison pentru celelalte două puncte ale CSM-ului.

La finalul confruntării, Z a declarat următoarele:

“Este un rezultat foarte bun pentru echipa noastră. Am venit aici cu scopul de a câștiga, în pofida faptului că nu parcurgem cea mai bună perioadă. Am mai jucat în această sală în Liga VTB și pot să spun că am avut prestații bune la vizitele anterioare. Ne-am apărat foarte bine, iar cu excepția primelor minute ale partidei sunt de părere că am controlat jocul. O victorie care sper să ne sporească șansele de calificare în faza următoare.”

În 11 partide disputate la nivelul Basketball Champions League (patru în fazele preliminare și șapte în grupă), Zeno are mdii statistice de 13.3 puncte, 5.5 recuperări, 3.5 pase decisive, 1.5 intercepții și 0.4 capace. El are procentaje de 43% la două puncte, 29% la trei puncte și 86% la linia de pedeapsă, respectiv un coeficient de 13.7 la eficiență.

Foto: BasketballCL.com

Comentarii

comments

Attachment

zeno