Declarații Muhamed Pasalic după meciul cu Maccabi Rishon LeZion

Declarații Muhamed Pasalic după meciul cu Maccabi Rishon LeZion

Muhamed Pasalic a participat la conferința de presă ce a urmat meciului dintre Maccabi Rishon LeZion și CSM CSU Oradea, contând pentru etapa a 2-a din sezonul regulat al Basketball Champions League, încheiat cu scorul de 69-56.

Sportivul ex-iugoslav a precizat următoarele:

“Felicit echipa gazdă pentru victorie și prestația din această partidă. De asemenea, îmi felicit colegii de echipă pentru efortul depus, în pofida problemelor medicale care ne-au afectat echipa de la începutul sezonului.

Cred că acest joc este elocvent cu privire la faptul că noi nu sunt încă la nivelul mental și poate baschetbalistic necesar pentru a putea face față 40 de minute unui astfel de adversar. Este un sezon foarte lung, ne mai așteaptă cel puțin alte 12 meciuri în această competiție și cred că avem suficient timp să creștem ca echipă. Eu cred că putem să ne elevăm jocul și să fim la un nivel baschetbalistic mai ridicat.”

Muha a bifat 24 minute de joc, perioadă în care a totalizat 10 puncte, 4 pase decisive, o recuperare și o intercepție, fără posesie pierdută pentru 13 la eficiență. El a avut un indice de 3 la capitolul +/-.

Comentarii

comments

Attachment

muha