Declarații Radovan Markovic după meciul de la Bursa

Radovan Markovic a participat la conferința de presă ce a urmat meciului pe care CSM-U Oradea l-a pierdut la Bursa, scor 75-84, în etapa a 6-a din FIBA EuroChallenge. Baschetbalistul ex-iugoslav a precizat următoarele pe marginea jocului în care a fost principalul marcator:

“A fost un meci fără miză pentru echipa noastră, cum de altfel a fost și pentru adversar. Cu toate acestea am venit la Bursa pentru a ne demonstra că putem să jucăm cu o echipă valoroasă, așa cum este Tofas. Din păcate nu am avut cea mai bună prestație în prima repriză, când am rămas în urmă cu 20 de puncte. În repriza a 2-a am jucat mai bine și am recuperat o parte din deficit, însă insuficient pentru a ne putea lupta pentru victorie. Felicit Tofas pentru prestația avută.”

În cadrul partidei de la Bursa, Markovic a avut 17 puncte (5/7 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă), 2 pase decisive și o recuperare cu două posesii pierdute pentru 15 la eficiență. Rade a terminat cu 3 la capitolul +/-.

Cel mai eficient jucător al echipei a fost Marcus Hatten cu un indice de 17. El a totalizat 12 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și a avut două posesii pierdute.

Comentarii

comments

Attachment