Declarații Sean Denison după meciul cu Usak Sportif

Declarații Sean Denison după meciul cu Usak Sportif

Sean Denison, protagonist al victoriei repurtate de CSM CSU Oradea în prima manșă a dublei cu Muratbey Usak Sportif, din optimile de finală ale FIBA Europe Cup, a participat la conferința de presă ce a urmat succesului repurtat, scor 82-72, în cursul serii de miercuri (08.02), la Arena Antonio Alexe.

Iată ce a declarat pivotul canadian:

“A fost un meci foarte dificil, marcat de un nivel de angajament foarte ridicat de ambele părți. Echilibrul a persistat pe tot parcursul confruntării, ambele echipe având oscilații în joc. Ne-am desprins spre finalul meciului, atunci când nivelul nostru de apărare a fost ridicat, provocând mai multe posesii pierdute sau punându-i pe adversari în situații dificile pentru finalizare. Practic nu le-am acordat oportunități de a marca puncte ușoare și am limitat șansele lor de a reveni pe tabela de marcaj.”

În ceea ce privește ecartul de zece puncte construit în prima manșă, Denison a spus:

“Este un avantaj bun, dar cred că este evident pentru toată lumea că nimic nu este decis în perspectiva calificării. Luăm victoria din primul meci și ne bucurăm de ea, însă știm că adversarul va face ajustări și suntem convinși de faptul că ne va aștepta un joc foarte greu în Turcia. Va fi o nouă luptă. Trebuie să rămânem concentrați, să ne respectăm planul și să abordăm fiecare posesie cu atenție.”

Denison a totalizat 18 puncte (5/7 la aruncările de două puncte, 2/4 la trei puncte, 2/2 la linia de pedeapsă(, 4 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și 3 capace pentru 22 la eficiență și 12 la +/- în 33 minute de joc. O nouă prestație completă, caracteristică lui Sean.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Denison