Declarații Șerban Sere despre primele meciuri ale echipelor de polo și baschet în competițiile interne

Declarații Șerban Sere despre primele meciuri ale echipelor de polo și baschet în competițiile interne

Șerban Sere, președintele CSM Oradea, a vorbit despre situația echipei de polo după primele jocuri oficiale în sezonul 2017/18. CSM Digi Oradea a inaugurat un nou proiect, având un nou staff tehnic și un nucleu de jucători mult întinerit.

Referitor la primele jocuri oficiale, cele din LEN Champions League și Superliga Națională, conducătorul clubului orădean a spus următoarele:

“Eu am înțeles că Sportul s-a întărit foarte mult și că s-ar putea să fie chiar peste Dinamo. Totuși, prestația foarte bună de la turneul de Liga Campionilor nu poate fi uitată și mărturisesc că am sperat într-o dublă victorie în prima etapă a Superligii Naționale de polo.

Acesta este prețul schimbării la care am supus echipa de polo. Evoluțiile nu sunt constante și de la un meci la altul pot să apară oscilații. Așa cum s-a întâmplat în cazul de față, prin victoria cu Steaua Roșie Belgrad și prestația foarte bună cu Sintez Kazan, în contrapartidă cu înfrângerea cu Corona Sportul Studențesc.

Ce-i drept problemele de efectiv și-au spus cuvântul asupra echipei de polo. Marc Roca, fiind suspendat, nu a avut drept de joc la cel de-al 2-lea meci cu Sportul. Pe de altă parte, Jesse Koopman ne-a lipsit la jocurile din cupele europene.

Consider înfrângerea cu Sportul drept una neașteptată, dar sunt de părere că ne aflăm pe drumul cel bun și că rezultatele vor apărea. Mai ales că acum echipa se antrenează în formulă completă și cred că a depășit obstacolele începutului.”

Referitor la rezultatul echipei de baschet, CSM CSU Oradea (72-73 cu CSU Sibiu), președintele clubului a declarat:

“Consider că echipa de baschet a înregistrat o înfrângere neașteptată în prima etapă a Ligii Naționale. Este un eșec venit pe fondul unui meci în care am dominat și în proporție de peste 90% am fost la conducere pe tabela de marcaj. Consider că am comis mai multe greșeli de-a lungul meciului care în cele din urmă s-au dovedit a fi decisive. Am avut parte de mult ghinion în acest meci.

Opinez că a fost o întâmplare nefericită și îmi doresc să demonstrăm pe viitor că putem să evităm acele greșeli care în cele din urmă au înclinat balanța în direcția în care nu ne-am dorit.

Cunosc foarte bine așteptările publicului nostru. Suntem primii care ne facem autocritica și ne asumăm acest eșec. Am încredere în echipă și sunt convins că se va demonstra valoarea acestui grup. Chiar îmi doresc să avem o abordare și o atitudine prin care să demonstrăm că ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Sibiul poate fi evitat pe viitor.”

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments