Declarații Zarko Comagic la conferința de presă de vineri (19.08)

Declarații Zarko Comagic la conferința de presă de vineri (19.08)

Zarko Comagic, extrema echipei CSM CSU Oradea, a luat cuvântul în cadrul conferinței de presă organizate vineri (19.08), la Arena Antonio Alexe. Sportivul originar din Serbia a petrecut un an și jumătate în roșu și albastru, iar la distanță de doi ani de la despărțire, roșcovanul din Kraljevo a revenit în uniforma Leilor Roșii.

Ce părere ai despre actuala echipă a CSM-ului și cum vezi noul sezon?

Oradea este recunoscută pentru faptul că face selecții foarte inspirate în ceea ce privește construirea lotului de jucători. Este o etichetă a acestei echipe. De asemenea, este cunoscut faptul că CSM-ul efectuează puține modificări în lotul de jucători de la un sezon la altul. Exista un sistem foarte bine la punct. Știam care este modul de operare la Oradea, întrucât am petrecut aproape doi ani aici în trecut. E un sentiment plăcut să mă aflu aici, să revin.

În sezoanele petrecute de tine la Oradea, CSM-ul nu a avut alt jucător de mână stângă în echipă. De această dată echipa are trei stângaci incluzându-te pe tine.

Da, suntem trei. Mandache, Zeno și eu. E un lucru foarte util pentru mine întrucât, cu excepția perioadei petrecute la Oradea, am avut în permanență cel puțin un coleg de echipă stângaci.

Nu vei avea probleme de adaptare ținând cont de faptul că ai jucat deja împreună cu alți componenți ai echipei.

Așa este. Am fost coleg cu o bună parte a românilor din echipa CSM-ului. În plus, va fi cel de-al 3-lea sezon alături de Sean Denison.

Ce părere ai despre adversarii din Champions League?

Nu am prea multe informații despre Prievidza. La Lukoil evoluează un american, Gibson, care ne-a fost adversar mie și lui Sean (Denison). În plus, Sean a fost chiar coleg cu el o perioadă. Consider că ambii adversari sunt de valoare, lucru confirmat de faptul că sunt campioane naționale. Lukoil are tradiție și e cunoscută pentru că construiește echipa bune, solide, dar consider că niciunul dintre adversari nu este invincibil.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Comagic