Defensiva CSM CSU Oradea în Basketball Champions League

Defensiva CSM CSU Oradea în Basketball Champions League

Defensiva echipei CSM CSU Oradea a funcționat impresionant în acest sezon competițional. O ilustrează perfect media de 69.6 puncte încasate pe meci în Basketball Champions League.

Formația pregătită de Cristian Achim și Milan Mitrovic, antrenată din punct de vedere fizic de Marius Marinău, a înregistrat opt meciuri în care a încasat mai puțin de 70 puncte. Aici se includ și două meciuri în care CSM-ul a încasat sub 60 puncte. Este vorba despre jocurile cu Lukoil Academic de la Sofia, când a primit 58 puncte, respectiv cel cu Avtodor Saratov, din Rusia, când a încasat 59.

CSM CSU Oradea are un bilanț de 6 victorii și 2 înfrângeri în Champions League la meciurile în care încasează sub media stagională. Cele două meciuri pierdute s-au încheiat cu același rezultat, 56-69. Este vorba despre meciul cu Pinar Karsiyaka, de la Oradea, respectiv cel cu Maccabi Rishon LeZion, din Israel.

Într-un singur meci, CSM CSU Oradea a încasat peste 80 puncte. Este vorba despre un joc câștigat, scor 96-85, asupra lui Avtodor Saratov.

În schimb, Leii Roșii au 1-4 în partidele în care au încasat între 70 și 79 puncte. Singura victorie s-a consemnat la Joensuu, în fieful lui Kataja Basket, scor 80-74. Înfrângerile din această categorie sunt: 72-75 cu Lukoil Academic, la Sofia, 61-72 cu Le Mans Sarthe, în Franța, 69-73 cu Umana Reyer Venezia, la Oradea, respectiv 50-79 cu Pinar Karsiyaka, în Turcia.

CSM CSU Oradea deține a 9-a defensivă din Basketball Champions League cu 69.6 puncte încasate pe meci după 14 jocuri oficiale disputate în această competiție. Roș-albaștrii au o medie de 71.0 puncte primite pe meci în faza grupelor.

Comentarii

comments