Denison la meciul 50 în LNBM, Lucic la meciul 50 în uniforma CSM Oradea în baschetul românesc

Denison la meciul 50 în LNBM, Lucic la meciul 50 în uniforma CSM Oradea în baschetul românesc

Uros Lucic și Sean Denison se află în fața unor noi borne în sportul cu mingea la coș din România. Primul va juca al 50-lea meci pentru CSM CSU Oradea în baschetul românesc, iar cel din urmă va juca cel de-al 50-lea meci în Liga Națională.

În vârstă de 33 ani, Uros Lucic se află în fața celui de-al 50-lea meci în baschetul românesc. Baschetbalistul ex-iugoslav ar putea să atingă această bornă la meciul cu BCM Olimpic Baia Mare, din etapa a 15-a a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

Uros are 43 partide disputate în Liga Națională și 6 în Cupa României. El are un total de 472 puncte marcate și 1.087 minute jucate. De asemenea, Lucic a disputat 5 meciuri în Basketball Champions League. Aici a totalizat 46 puncte în 120 minute de joc.

În vârstă de 31 ani, Sean Denison va juca cel de-al 50-lea meci în Liga Națională de baschet masculin. Canadianul ar putea atinge această bornă la jocul cu BCM Olimpic Baia Mare, din cadrul etapei a 15-a în actuala ediție de campionat.

Sean are 49 meciuri disputate în LNBM. El a totalizat 526 puncte în 1.090 minute de joc. De asemenea, Denison a disputat șapte meciuri pentru CSM CSU Oradea în Cupa României, șase în FIBA EuroChallenge și 15 în Basketball Champions League.

Bobe Nicolescu se află la rândul său în fața celui de-al 50-lea meci pentru CSM CSU Oradea în competițiile interne. El are 42 partide în LNBM și 7 în Cupa României. Sportivul originar din București are 77 puncte marcate în 270 minute de joc. Bobe a jucat 13 meciuri pentru CSM CSU Oradea în Basketball Champions League.

De asemenea, va fi meciul cu numărul 40 pentru Cătălin Petrișor în Liga Națională, pentru CSM CSU Oradea.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

lucicdenison