Despre Fan Day – 28 ianuarie 2017

Despre Fan Day – 28 ianuarie 2017

Sâmbătă (28.01) a fost ultima fereastră pe care echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea – campioană în exercițiu a României – a avut-o în sezonul competițional 2016/17. Numărul impar de echipe existent în actuala ediție a Ligii Naționale a coincis exact cu ultima etapă din sezonul regulat al Basketball Champions League.

Prilej perfect pentru a onora încheierea unei frumoase campanii în amintita competiție, respectiv pentru a rememora clipele extraordinare ce au condus la câștigarea primului trofeu din istoria CSM Oradea la baschet masculin, cu un Fan Day – o idee cât se poate de originală pentru sportul orădean și poate chiar pentru întreg baschetul românesc. Ea a aparținut lui Alex Rad, cel care aniversează cu această ocazie un an de la începutul colaborării cu CSM CSU Oradea pe parte de marketing.

Întreaga idee de organizare a acestui eveniment i-a aparținut, iar președintele clubului, Șerban Sere, împreună cu o parte a sponsorilor și colaboratorilor echipei campioane a României, precum Bellotto, Kruger&Matz, Proline, VIP Pictures, Raiffeisen, Durans, au contribuit la realizarea și punerea în practică a acesteia. Companii și oameni care au venit în sprijinul acestei acțiuni și a întregii colaborări cu CSM-ul având deschidere pentru promovarea și dezvoltarea imaginii și a brandului CSM Oradea.

5

Evenimentul a demarat cu o conferință de presă în cadrul căreia suporterii au avut posibilitatea să îi întrebe pe Will Franklin și Andrei Mandache tot ce și-au dorit. A rezultat un dialog foarte onest și pigmentat cu multe zâmbete de ambele părți.

Will a citit apoi din cartea “Campionii României”, scrisă în limba română, stârnind și mai multe zâmbete atunci când i-a întrebat pe cei din jurul său ce a citit. :)

Președintele Șerban Sere i-a prezentat pe principalii parteneri ai acestui eveniment. Aceștia au vorbit despre colaborarea cu CSM Oradea, dar și despre interesul manifestat în a se dedica și mai mult în promovarea imaginii baschetului în Oradea. De asemenea, s-au făcut precizări cu privire la relansarea Fan shop-ului din incinta Arenei Antonio Alexe, dedicat în exclusivitate echipei de baschet.

S-au organizat mai multe concursuri, au existat sesiuni de autografe și de shopping, dar și un meci între suporteri și jucători. Voia bună a însoțit baschetul, mare parte a celor prezenți pe parchet la acest meci străduindu-se să arate că sunt la fel de buni și în joc, precum au dovedit de atâtea ori că sunt în tribune, susținându-i pe băieți.

3

Nu au lipsit personaje importante angrenate în sportul cu mingea la coș din Oradea, precum prof. Ioan Feflea, Călin Pop sau Gabi Viciu, oameni cu o bogată experiență și activitate îndelungată în baschet. De asemenea, au participat o bună parte a copiilor de la secțiile de mini și baby baschet, respectiv de la grupele U13 și U14 ale Academiei CSM Oradea, laureate cu titluri și medalii pe plan național, dar și internațional.

În tot ceea ce s-a petrecut la Fan Day un rol important l-a avut Victor Mihalcea, omul de la microfon. Cel care a întreținut atmosfera pe tot parcursul celor trei ore ale evenimentului.

Evenimentul a fost ilustrat de colaboratorul permanent al CSM Oradea, Roby Boros, care de-a lungul anilor a înregistrat progrese remarcabile și care oferă la fiecare eveniment imagini deosebite cu principalii protagoniști – jucătorii și publicul.

4

Mulțumim tuturor celor care au participat. Numărul de peste 600 oameni prezenți la acest eveniment, respectiv epuizarea stocului din mai multe game de produse scoase la vânzare în fan shop, confirmă încă o dată popularitatea de care se bucură echipa de baschet a municipiului Oradea. Asigurăm suporterii că gama de produse va fi actualizată, urmând ca magazinul să fie deschis la următoarele meciuri de pe teren propriu ale echipei.

Toate cele petrecute la Arena Antonio Alexe – templul baschetului orădean, locul în care ne întoarcem de fiecare dată cu drag prin prisma atâtor amintiri și meciuri memorabile – cu ocazia acestui eveniment a convins definitiv pe toți cei implicați în proiectul CSM CSU Oradea de necesitatea continuării și intensificării eforturilor de interacțiune cu publicul, acea componentă care a fost, este și va rămâne o piesă deosebit de importantă, dacă nu chiar vitală, în existența baschetului orădean.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

4 3 5 2