Donează sânge, fii erou!

Donează sânge, fii erou!

Ne cunoștem fiecare eroii! În sportul orădean, cu toții visăm să zburăm precum Barnette, sau să fim omul potrivit la locul potrivit precum Zeno! Toți am visat măcar o dată că vom salva vieți și vom putea face un bine celor din jur! Acum, putem să fim salvatori. Fiindcă donând sânge, salvăm vieți. Iar CSM CSU Oradea dorește să ajute cât mai mulți oameni. De aceea ne alăturăm campaniei ”Donează sânge, fii erou!”

2

În perioada 5-9 decembrie va avea loc o nouă ediție a campaniei “Donează sânge, fii erou!”. Proiectul derulat de FASMR, se desfășoară la nivel național în 9 centre universitare: București, Oradea, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu și Brașov.

La nivel local, proiectul este organizat de 60 de voluntari din cadrul Asociației Studenților Mediciniști din Oradea, departamentul de sănătate publică, în parteneriat cu alte 14 asociații studentești din cadrul Universității din Oradea: SSCR, USO( ASSO, ASIO, ASUO, ASCOR, ASPO, AISMO, AIESEC, ASFO, AUO, ASEB, ASEO și studenții senatori), precum și cu parteneri locali.

Este o campanie căreia ne alăturăm cu drag, pe care o susținem și alături de care vă invităm și pe dumneavoastră să fiți eroi! În cadrul celor 5 zile ale campaniei, dorim să luptăm împotriva crizei de sânge din spitalele din România și dorim să repetăm finalurile poveștilor cu super-eroi. Iar binele să învingă și de această dată! Spectatorii prezenți la meciul de baschet de sâmbătă, 19 Noiembrie împotriva celor de la Dinamo, respectiv la meciul de handbal de miercuri, 23 Noiembrie contra celor de la SNE Sighișoara vor putea face un prim pas spre a fi un eroi! Voluntarii campaniei, fiind alături de Leii Roșii și vor fi gata să ofere informații suplimentare doritorilor!

Locație: Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, str. Louis Pasteur, nr. 30
Orar: 8-11
Data: 5-9 Decembrie
#beahero

Comentarii

comments