Două medalii de aur pentru CSM Liberty Oradea la Cupa României 2017

Două medalii de aur pentru CSM Liberty Oradea la Cupa României 2017
  • in

CSM Liberty Oradea s-a clasat pe locul al 3-lea în ierarhia pe echipe la Cupa României 2017 la judo. Evenimentul s-a desfășurat la Oradea și inclus medalii de aur pentru nouă cluburi.

Andreea Florian în proba 63 kg feminin, respectiv Laszlo Szoke (foto) în proba 73 kg masculin, cu adus două medalii de aur clubului orădean la concursul amintit.

Alti medaliati de la CSM Liberty Oradea:

Locul 2 – Bertalan Farkas (66 kg masculin).
Locul 3 – Adrian Merge (81 kg masculin), Zoltan Farkas (90 kg masculin), Daniel Matei (+100 kg masculin).

Au absentat o serie importantă de sportivi ai CSM Liberty Oradea din cauze medicale. Este vorba despre Dan  Fasie  73  kg,  Valentin  Radu  100  kg,  Ioana  Hanas  48  kg,  Lorena  Podelenczki  78 kg. În plus, Larisa Florian 52 kg s-a menajat în perspectiva participării la Campionatul European, iar Vlad Vișan 81 kg a fost delegat la o competiție internațională.

Antrenorii CSM Liberty Oradea sunt Aurelian Fleisz şi Emil Morar.

UCSM Cluj-Dinamo și CSU Pitești au câștigat câte trei medalii de aur. CSM CFR CSS Ploiești, CSM Miercurea Ciuc, CS Politehnica Iași, CSA Steaua București, CSȘ Rapid București, respectiv CSU Craiova au obținut medalii de aur în concursul amintit.

Evenimentul găzduit la Arena Antonio Alexe din Oradea pe data de 8 aprilie, s-a bucurat de participrea a 138 sportivi, reprezentând 29 cluburi din România.

O zi mai târziu s-a desfășurat Campionatul Național de Luptă la Sol (Ne Waza), competiție la care CSM Liberty Oradea a obținut o medalie de bronz prin Mircea Pop (81 kg masculin).

Comentarii

comments

Attachment