După ziua de pauză, echipa de baschet CSM Oradea a reluat antrenamentele

Echipa de baschet masculin CSM Oradea a efectuat două ședințe de antrenament în cursul zilei de marți (22.10). A fost prima zi de pregătiri după eșecul suferit la Craiova, în etapa a 4-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

La ședința de pregătire au participat toți jucătorii care au făcut deplasarea la Craiova. De notat că antrenamentele s-au desfășurat la sala de sport a LPS Bihorul. Aceeași sală va servi drept gazdă pentru roș-albaștri și în cursul zilei de miercuri (23.10), urmând ca de joi să se revină la Arena Antonio Alexe. Cea din urmă este ocupată în aceste zile cu meciul de handbal dintre echipele naționale feminine ale României și Norvegiei.

Conform regulamentului, meciurile internaționale de handbal se dispută pe un covor special, care cuprinde marcajele specifice de la handbal. Instalarea panourilor de baschet peste acest covor ar putea conduce la deteriorarea acestuia, motiv pentru care în afara echipelor României și Norvegiei nu poate folosi nimeni Arena Antonio Alexe în zilele de marți și miercuri.

Sâmbătă (26.10), cu începere de la ora 16:15, CSM Oradea primește vizita lui Gaz Metan Mediaș. Meciul contează pentru etapa a 5-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2013/14.

Comentarii

comments

Leave a Comment