Echip de handbal a pierdut la Baia Mare

Echip de handbal a pierdut la Baia Mare

CSM Oradea a suferit cel de-al 2-lea eșec stagional în Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2016/17. Formația antrenată de Sebastian Tudor a pierdut confruntarea cu CS Minaur Baia Mare, desfășurată vineri (24.03), la Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, scor 18-30.

Jocul a fost controlat de gazde. Acestea s-au desprins la cinci lungimi pe parcursul primelor 30 minute de joc efectiv. Ofensiva CSM-ului a svut dificultăți în acest meci, reușind să înscrie de doar opt ori în primele 30 minute și de zece ori în a 2-a jumătate. Scorul la jumătatea întâlnirii a fost de 13-8. Ecartul a crescut în repriza secundă.

În urma acestui meci, CSM Oradea are un bilanț general de 13 victorii, 2 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri. Cu 41 puncte acumulate, formația bihoreană se situează pe locul al 2-lea. Minaur se desprinde la opt puncte în fruntea Seriei B. Băimărenii au 16 victorii și un rezultate de egalitate, fără meci pierdut până la această oră.

Sâmbătă (01.04), cu începere de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe, CSM Oradea primește vizita Universității Craiova, a 4-a clasată în ierarhia generală. Intrarea va fi liberă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments