Echipa de baschet la ultimul meci de pregătire

Echipa de baschet la ultimul meci de pregătire

CSM CSU Oradea primește vizita lui KB Kosice în ultimul joc din presezon. Confruntarea dintre cele două formații se va desfășura sâmbătă (16.09), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Intrarea este liberă.

Va fi cel de-al 5-lea joc din perioada precompetițională pentru echipa antrenată de Cristian Achim. CSM-ul a câștigat două partide și a pierdut altele două. În schimb, KB Kosice va susține cel de-al 3-lea meci în patru zile. Deținătoarea Cupei Slovaciei a participat în perioada 13-14 septembrie la turneul memorial Elemer Tordai, de la Sibiu. Aici slovacii au obținut o victorie și o înfrângere, clasându-se pe locul al 2-lea.

Orădenii vor avea posibilitatea să-și amintească de dubla cu BC Prievidza, din primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2016/17, întrucât la formația din Kosice activează antrenorul Milan Curovic, respectiv jucătorii Richard Korner și Igor Maric, adversari ai CSM CSU Oradea în urmă cu un an.

Miercuri (13.09), CSM CSU Oradea și-a prezentat lotul de jucători și staff-ul tehnic pentru sezonul 2017/18. În cadrul partidei cu Szolnok Olaj KK, Leii Roșii au oferit mai multe momente de baschet încântător, însă și formația maghiară a contribuit la spectacol.

Meciul cu Kosice va reprezenta un ultim prilej de a face ajustările necesare pentru primul meci oficial din noul sezon competițional. Staff-ul tehnic speră ca la acest meci să aibă la dispoziție acei jucători care vor putea evolua în prima manșă a dublei cu Balkan Botevgrad de miercuri (20.09).

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment