Echipa de handbal a câștigat meciul cu Potaissa 2 Turda

CSM Oradea a depășit Potaissa 2 Turda, scor 42-28, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din cadrul Seriei B în Divizia A la handbal masculin – ediția 2014/15. Meciul a avut loc miercuri (06.05), la sala Universității din Oradea.

Confruntarea a fost la discreția amfitrionilor. Aceștia au construit un avantaj consistent în primele 20 minute de joc, iar apoi ecartul a continuat să crească. La jumătatea partidei scorul a fost de 22-10. Repriza a 20-a nu a adus schimbarea, în pofida unei relaxări premature a gazdelor. Diferența a mai crescut cu două lungimi până la finalul partidei.

Nemanco și Amihăesi au avut câte 7 goluri, A. Farcaș a punctat de 6 ori, iar Polocoșer, Svoboda și R. Farcaș au înscris de câte 5 ori pentru CSM Oradea. Au mai jucat Drăgan (3 goluri), Haiduc (2 goluri), Szilagyi, Munea (câte un gol), respectiv Bistrian și Nițu.

CSM Oradea se menține pe locul al 2-lea, având 55 puncte, cu unul mai mult decât a 3-a clasată, CSM Satu Mare. Următorul meci al echipei antrenate de Sebastian Tudor se dispută la finele acestei săptămâni, la Sighișoara, în compania echipei Național din localitate, a 10-a clasată în serie.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments