Echipa de handbal a disputat primele jocuri de pregătire din acest an

Echipa de handbal a disputat primele jocuri de pregătire din acest an

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a disputat primele două meciuri de pregătire din noul an calendaristic. Elevii lui Sebastian Tudor s-au deplasat la Timișoara, pentru o dublă confruntare în compania lui SCM Politehnica, formație angrenată în primul eșalon al țării.

Vineri (13.01), bănățenii s-au impus cu scorul de 34-28, în pofida numeroaselor absențe din efectivul acestora. La pauză scorul ra de 18-14. Mihăilescu, Chiș și Liberț au marcat de câte cinci ori pentru CSM în această întâlnire.

Sâmbătă (14.01), formația din Timișoara s-a impus cu scorul de 33-21. La jumătatea întâlnirii scorul era de 17-10. Haiduc, Chiș și Liberț au marcat de câte cinci ori pentru CSM.

CSM Oradea continuă pregătirile pe plan local, urmând ca în perioada 19-21 ianuarie să participe la un turneu de pregătire organizat de Minaur Baia Mare.

La acest turneu, alături de Minaur Baia Mare și CSM Oradea, vor participa Potaissa Turda și CSM Satu Mare. Se va juca în sistemul fiecare cu fiecare.

Perioada jocurilor de pregătire se va încheia la începutul lunii februarie, atunci când CSM Oradea va participa la un alt turneu, la Sighișoara.

Returul Seriei B în Divizia A demarează pe 18 februarie. Adversar va fi CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments