Echipa de handbal primește vizita finalistei Challenge Cup 2017 cu ocazia unei duble amicale

Echipa de handbal primește vizita finalistei Challenge Cup 2017 cu ocazia unei duble amicale

Echipa de handbal masculin CSM Oradea profită de pauza competițională și de faptul că la finele săptămânii în curs nu va fi programată etapă de campionat pentru a disputa o dublă amicală în compania prim divizionarei AHC Potaissa Turda. Cele două meciuri se vor desfășura la Arena Antonio Alexe din Oradea, pe 27 și 28 octombrie anul curent. Intrarea este liberă.

CSM Oradea se situează pe primul loc al Seriei B în Divizia A (al 2-lea eșalon al țării), cu punctaj maxim din primele cinci partide disputate.

Potaissa Turda a ocupat locul 3 în ediția 2016/17 a primului eșalon handbalistic al României. În cadrul aceleiași staiuni, gruparea amintită a disputat finala Challenge Cup. Totodată, echipa din Turda ocupă locul al 3-lea după opt etape în actuala ediție a Ligii Naționale la handbal masculin, cu cinci victorii din opt partide disputate.

Programul dublei confruntări:

– Meciul 1 – vineri (27.10), ora 17.00
– Meciul 2 – sâmbătă (28.10), ora 11.00

De notat că între 23 și 25 octombrie anul curent, la Oradea se va pregăti echipa națională de tineret a României la handbal masculin. Acest lot va susține un mic cantonament, ce va cuprinde șase ședințe de antrenament în Arena Antonio Alexe.

Următorul meci oficial al echipei de handbal CSM Oradea este programat pentru data de 5 noiembrie 2017. Formația bihoreană se va deplasa la Sibiu, pentru confruntarea cu HC Sibiu, contând pentru etapa a 7-a din Seria B a Diviziei A – ediția 2017/18.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment