Echipa de handbal se deplasează la Sibiu, unde va juca luni (06.11)

Echipa de handbal se deplasează la Sibiu, unde va juca luni (06.11)

Echipa de handbal masculin CSM Oradea se deplasează la Sibiu pentru meciul cu Handbal Club din localitate. Confruntarea contează pentru etapa a 7-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2017/18.

Formația antrenată de Sebastian Tudor are 15 puncte din tot atâtea posibile și se situează în fruntea ierarhiei înaintea celei de-a 2-a jumătăți din turul Seriei B în Divizia A la handbal masculin. Bihorenii au repurtat un succes categoric la ultimul meci de campionat, disputat în compania lui CSU Politehnica Timișoara, scor 36-22.

În schimb, echipa sibiană vine după eșecul suferi la Cluj-Napoca, scor 28-30, în compania Universității. A fost cel de-al 2-lea meci pierdut de gruparea de pe Cibin în actuala ediție de campionat. HC Sibiu are 4 victorii și 2 înfrângeri, situându-se pe locul al 4-lea în ierarhia generală.

Confruntarea se va desfășura la Sala Transilvania din Sibiu în cursul zilei de luni (06.11), cu începere de la ora 17:00. Amintita sală este ocupată la sfârșitul săptămânii, astfel încât jocul a fost decalat cu o zi.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments