Echipa de polo a obținut o victorie importantă în LEN Euro Cup

Echipa de polo a obținut o victorie importantă în LEN Euro Cup
  • in

CSM Digi Oradea a depășit la Canottieri Napoli, scor 11-7, în prima manșă a sferturilor de finală din LEN Euro Cup. Meciul s-a desfășurat miercuri (30.11), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu.

Oaspeții au câștigat la limită primul sfert, scor 2-1. A urmat un act al 2-lea controlat de CSM Digi care a preluat conducerea și s-a desprins la 4-2. Sfertul al 3-lea a consemnat revenirea italienilor, aceștia apropiindu-se la 6-5. Ofensiva orădenilor a produs cinci goluri în ultimele opt minute de joc, meciul încheindu-se la o diferență de patru lungimi.

Tibi Negrean a avut patru reușite, Andrei Prioteasa a adăugat două jocuri, iar Mihnea Gheorghe, Nicolae Diaconu, Mihnea Chioveanu și Ramiro Georgescu au marcat câte un gol. În replică, Eduardo Campopiano și Alessandro Velotto au macat câte două goluri pentru italieni.

Partida revanșă se va desfășura în Italia pe data de 10 decembrie. Învingătoarea se califică în semifinalele celei de-a 2-a competiții continentale în poloul masculin la nivel de club.

Foto: Christian Sandor

Comentarii

comments