Echipa de polo a pierdut Meciul 2 al finalei Superligii Naționale – ediția 2016/17

Echipa de polo a pierdut Meciul 2 al finalei Superligii Naționale – ediția 2016/17
  • in

CSM Digi Oradea a pierdut Meciul 2 al finalei Superligii Naționale de polo – ediția 2016/17. Formația bihoreană a cedat la București, în fieful Stelei din localitate, scor 10-7.

Partida a demarat sub semnul echilibrului. Oradea a avut inițiativa, scor 1-0 și 2-1, dar formația din București a replicat și a preluat inițitiva, scor 3-2. După ce a trecut la conducere, Steaua nu a mai cedat-o. În primă fază s-a menținut echilibrul, până la 5-4, după care militarii s-au desprins decisiv pe tabela de marcaj.

Ecartul a crescut la un maxim de cinci lungimi, scor 9-4. CSM Digi a avut un final de partidă foarte bun din punct de vedere defensiv. În pofida eliminării lui Nikola Radjen, bihorenii au avut o prestație solidă pe final de partidă, însă au irosit câteva bune oportunități de puncta pe tabela de marcaj. Steaua a marcat un gol în ultimul minut al partidei pentru a evita emoțiile.

Scorul general a devenit 2-0 pentru Steaua București. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Meciul 3 se dispută la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, în cursul zilei de sâmbătă (20.05). CSM Digi trebuie să câștige acest meci pentru a continua lupta pentru câștigarea campionatului.

Eventualul Meci 4 se va disputa tot la Oradea, duminică (21.05), iar jocul decisiv ar urma să se dispute la București.

Comentarii

comments