Echipa de polo este la o singură victorie de finala Superligii Naționale 2017

Echipa de polo este la o singură victorie de finala Superligii Naționale 2017
  • in

CSM Digi Oradea a repurtat o dublă victorie în compania lui Dinamo București în deschiderea semifinlelor Superligii Naționale de polo – ediția 2016/17. Partidele s-au desfășurat la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Primul meci s-a încheiat cu scorul de 8-5, iar cel de-al 2-lea cu 10-9.

Chiar dacă a învins la diferență de trei lungimi în Meciul 1, CSM Digi a făcut diferența pe parcursul ultimelor două secvențe de joc. La jumătatea întâlnirii Dinamo conducea cu scorul de 4-3. Oradea a revenit în repriza a 2-a pe fondul unui joc defensiv de excepție, ce a limitat formația oaspete la o singură reușită în ultimele 16 minute de joc.

Meciul 2 a fost mai bogat în realizări pe tabela de marcaj de ambele părți. Echilibrul a fost prezent și de această dată, CSM Digi Oradea impunându-se la o diferență de o singură lungime.

Marcatorii echipei în Meciul 1 – Negrean, Chioveanu și Georgesu câte două goluri fiecare, Asanovic și Szabo câte un gol.
Marcatorii echipei în Meciul 2 – Negrean 6 goluri, Georgescu, Gheorghe, Chioveanu și Remes câte un gol fiecare.

Au fost două meciuri mult mai disputate decât s-ar fi scontat, însă în urma acestora s-a ajuns la scorul general de 2-0. Astfel, CSM Digi s-a apropiat la o singură victorie de o nouă finală de campionat.

Meciul 3 se dispută la București pe 22 aprilie. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Comentarii

comments