Echipa de polo este vicecampioană națională pentru a 3-a oară consecutiv

Echipa de polo este vicecampioană națională pentru a 3-a oară consecutiv
  • in

CSM Digi Oradea a încheiat Superliga Națională de polo pentru a 3-a oară consecutiv pe locul al 2-lea. Sezonul competițional 2017/18 s-a încheiat vineri (25.05), când formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost învinsă de Steaua Stirom București cu scorul de 8-4. Scorul general al finalei a fost de 3-0.

Partida de la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu a demarat favorabil orădenilor. Aceștia au câștigat primul act la limită, scor 1-0. Oaspeții au replicat în secvența a 2-a, în cadrul căreia au punctat de trei ori, iar CSM-ul nu a reușit să înscrie. Scorul la jumătatea partidei a fost de 1-3.

Ambele formații au marcat de câte două ori în actul al 3-lea pentru a se menține ecartul de două lungimi în favoarea vizitatorilor. Aceștia s-au desprins la 7-3 pe parcursul secvenței decisive, înainte ca ambele formații să mai înscrie câte o dată.

CSM Digi Oradea termină sezonul 2017/18 cu două finale disputate în competiția internă. Ambele s-au terminat cu înfrângeri în compania Stelei Stirom București, formație ce a câștigat toate meciurile oficiale disputate în întrecerile organizate sub egida Federației Române de Polo.

Pornită la un nou drum în acest sezon, CSM Digi Oradea a repetat clasările din sezonul anterior. Mult întinerită și cu doar doi oameni din structura de bază a formației care a jucat finala LEN Euro Cup în sezonul 2016/17, echipa bihoreană a progresat vizibil pe parcursul stagiunii tocmai încheiate. CSM Digi a repurtat 26 victorii și a suferit 11 înfrângeri cumulat în Superligă și Cupa României. În plus, Oradea a avut o victorie și două înfrângeri în cupele europene.

Comentarii

comments