Echipa de polo s-a calificat pentru playoff-ul Ligii Campionilor

Echipa de polo s-a calificat pentru playoff-ul Ligii Campionilor
  • in

CSM Digi Oradea s-a calificat pentru playoff-ul Ligii Campionilor la polo – ediți 2016/17. Formația antrenată de către Kalman Kadar și Gheorghe Dunca a depășit pe Steaua București în jocul decisiv al turului al 2-lea preliminar, desfășurat la Rijeka, în Croația. Rezultatul final a fost de 12-10.

Meciul a avut opt situații de egalitate și patru schimbări la conducere. CSM Digi s-a desprins în sfertul decisiv, atunci când a înscris de patru ori consecutiv. De altfel, Oradea a controlat finalul partidei, grație celor opt minute de superioritate totală consemnată în acest interval. Steaua București a irosit o victorie în prima zi de întrecere de la Rijeka, atunci când s-a văzut egalată pe fondul unei căderi similare în confruntarea cu CN Sabadell.

Marcatorii echipei orădene au fost Nicolae Diaconu – 3 goluri, Tibi Negrean, Mateja Asanovic, Andrei Crețu – 2 goluri fiecare, Andrei Prioteasa, Boris Pavlovic, Bogdan Remeș – 1 gol fiecare.

CSM Digi Oradea s-a calificat în turul următor al Ligii Campionilor alături de gazdele de la VK Primorje Rijeka, echipă ce a pierdut categoric în ultima zi a turneului, scor 5-12, cu CN Sabadell.

Comentarii

comments