Echipa satelit a pierdut în prima etapă a noului sezon de Liga 1 masculin

Echipa satelit a pierdut în prima etapă a noului sezon de Liga 1 masculin

Echipa satelit de baschet masculin a CSM CSU Oradea a debutat în ediția 2016/17 a Ligii 1. Formația condusă de pe margine de Valeria Scheiner a cedat în duelul cu BCM Olimpic 2 Baia Mare. Partida s-a desfășurat duminică (16.10), la Arena Antonio Alexe și s-a încheiat cu scorul de 61-75.

Partida a demarat sub semnul echilibrului. CSM-ul s-a instalat la conducere și a reușit să se mențină în avantaj pe parcursul primelor 20 minute de joc efectiv. Danciu, Buda și Meluț au adus puncte importante pe tabela de marcaj. Astfel, la jumătatea întâlnirii scorul indica un avantaj de o posesie pentru gazde.

Repriza a 2-a a rezervat mai multe imprecizii la finalizare pentru orădeni. Ei au cedat inițiativa pe tabela de marcaj și nu au reușit să revină. Băimărenii au profitat, desprinzându-se la peste zece puncte în ultimele minute ale partidei.

Danciu a totalizat 16 puncte, Buda a adăugat 14, Meluț a terminat cu 12, cei doi Martin au bifat câte 5 puncte fiecare, pentru ca Szilagyi, Feflea și Tămășdan au bifat câte 3 puncte fiecare.

De notat că în această partidă nu au evoluat alți jucători de la echipa angrenată în Liga Națională, cu excepția lui Dani Tămășdan.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

csm2