Echipa satelit a pierdut meciul cu CSM Mediaș

Echipa satelit a pierdut meciul cu CSM Mediaș

CSU CSM LPS 2 Oradea a pierdut meciul cu CSM Mediaș, contând pentru etapa a 4-a din Liga 1 la baschet masculin – ediția 2017/18. Rezultatul final a fost de 64-67. Meciul s-a desfășurat joi (09.11), la Arena Antonio Alexe.

Jocul a demarat favorabil echipei antrenate de Valeria Scheiner, care a înscris primele șase puncte. Diferența a crescut, ajungându-se la 22-9 în minutul opt al întâlnirii. Mediaș a înscris ultimele patru puncte ale primei secvențe, astfel încât la prima pauză scorul era de 22-13.

Vizitatorii au reușit să se apropie pe tabela de marcaj. Elevii lui Mihai Popa au strâns la 31-26, dar Oradea a terminat mai bine repriza. Scorul la jumătatea confruntării a fost de 38-29, după 20 minute de joc în care amfitrionii au beneficiat de foarte multe recuperări ofensive, iar oaspeții au irosit prea multe aruncări libere.

Repriza secundă a demarat favorabil amfitrionilor. Elevii Valeriei Scheiner s-au desprins la 46-32, însă lucrurile au continuat în notă favorabilă echipei dim Mediaș. Aceasta s-a apropiat la două posesii, scor 55-50, după 30 minute de joc efectiv.

Două reușite de pe semicerc pentru CSM Mediaș au echilibrat situația pe tabela de marcaj, scor 57-56. Niciuna dintre protagoniste nu a marcat preț de mai bine de două minute de joc efectiv. Oaspeții au trecut pentru prima dată în avantaj pe la jumătatea secvențai decisive și s-au desprinsla șapte puncte, după care orădenii au replicat, Meluț strângând situația la 64-65 cu un minut înainte de final. Oradea a avut ultima șansă de a marca, însă o încercare de la nouă metri a fost blocată de apărătorii Mediașului și partida s-a terminat cu scorul de 67-64.

Darius Meluț a totalizat 15 puncte pentru gazde. Ceilalți marcatori au fost: Buda – 13 puncte, Martin și Oșan câte 10 puncte, Gavriș – 8 puncte, Tătăra – 3 puncte, Szilagyi și Randiș – 2 puncte fiecare, Feflea – 1 punct. De cealaltă parte, Vlad Tincu a totalizat 33 puncte. Idu a adăugat 10, iar Popa a terminat cu 9 puncte pentru CSM Mediaș.

În urma acestui rezultat, CSU CSM LPS 2 Oradea are 0-4 la general.

Comentarii

comments

Attachment