Echipa satelit a pierdut partida cu U-BT 2 Cluj-Napoca

Echipa satelit a pierdut partida cu U-BT 2 Cluj-Napoca

CSM CSU 2 Oradea a pierdut meciul cu U-BT 2 Cluj-Napoca, din cadrul primei faze a Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2016/17. Partida desfășurată duminică (11.12), la Arena Antonio Alexe, s-a încheiat cu scorul de 61-77.

Oaspeții au deschis jocul mai bine, desprinzându-se la zece lungimi pe parcursul primelor zece minute de joc, scor 10-20. Continuarea a fost ceva mai bună pentru gazde, cu precizarea că formația din Cluj a continuat să se mențină în control pe tabela de marcaj, scorul la pauză fiind de 39-28.

Repriza secundă a început cu un parțial de 7-0 pentru gazde, care s-au apropriat la două posesii în minutul 23. Orădenii au avut mai mule oportunități de a veni mai aproape. Tămășdan a egalat situația cu un slam dunk pe contraatac, după care tot el a adus formația gazdă în avantaj. Clujul a revenit în avantaj pe fondul celor patru libere consecutive irosite de roș-albaștri, respectiv a unor posesii pierdute. În schimb, vizitatorii au fost mai preciși la linia de pedepasă și conduceau cu scorul de 54-50, după 30 minute de joc.

Secvența decisivă a demarat cu un parțial de 23-3 prin care formația pregătită de către Tudor Dumitrescu s-a desprins decisiv. Finalul confruntării nu a adus schimbarea, în condițiile unor imprecizii inclusiv din apropierea coșului pentru elevii Valeriei Scheiner.

Tămășdan a totalizat 31 puncte, Szilagyi, Meluț și Vanța au avut câte 6 puncte, Danciu a terminat cu 5 puncte, Oșan a bifat 4, iar Gavriș a terminat cu 3 pentru Oradea. În replică, Brosser a totalizat 20 puncte, Mureșan a contribuit cu 18 puncte, Iancu a terminat cu 17, iar Stretea a izbutit 14.

CSM CSU 2 Oradea are un bilanț general de 1-8. Următorul meci al formației bihorene este programat pentru 18 decembrie, în fieful Timbei Timișoara. Va fi ultimul meci din anul 2016 pentru echipa satelit.

Comentarii

comments