Echipa satelit a pierdut ultimul meci de pe teren propriu în sezonul 2016/17

Echipa satelit a pierdut ultimul meci de pe teren propriu în sezonul 2016/17

CSM CSU 2 Oradea a pierdut ultimul meci susținut pe teren propriu în ediția 2016/17 a Ligii 1 la baschet masculin. Formația antrenată de Valeria Scheiner a fost învinsă în propriul fief de către SCM U 2 Craiova, scor 59-78. Partida s-a desfășurat duminică (07.05), la Arena Antonio Alexe.

Jocul a demarat favorabil gazdelor, care s-au instalat la conducere. CSM CSU 2 Oradea a fost în avantaj pe parcursul primelor șapte minute de joc, grație celor opt puncte marcate de Szilagyi. Secvența inaugurală s-a terminat cu scorul de 22-17 în favoarea oltenilor, care au marcat 12 puncte în ultimele trei minute ale acestei perioade.

Pașca și Meluț au avut probleme cu greșelile personale, iar în absența lui Tămășdan formația orădeană a avut dificultăți în faza ofensivă. Gazdele au obținut multiple recuperări ofensive, dar nu au găsit drumul spre coș nici măcar pe șansa a 2-a sau chiar a 3-a. De cealaltă parte, Mihai Gavrilă și Iulian Corneanu au adus plusul necesar Craiovei pentru a se desprinde, scor 42-22, după 20 minute de joc.

Repriza secundă a demarat favorabil pentru orădeni, care au marcat mai multe puncte. Principalul remarcat a fost Oșan. Bihorenii nu au reușit să mențină ritmul, iar formația vizitatoare a trecut din nou în control, mărind ecartul pe tabela de marcaj. Astfel, la intrarea în secvența decisivă scorul era de 64-38 în favoareai Craiovei.

Secvența decisivă nu a adus schimbarea. Elevii Valeriei Scheiner au reușit să câștige această perioadă de joc și să coboare diferența sub 20 puncte, dar Craiova s-a impus cu scorul de 78-59.

Szikagyi a totalizat 17 puncte, Oșan a adăugat 14, Feflea a încheiat cu 8, Buda a totalizat 7 puncte, Meluț și Gavriș au contabilizat câte 5 puncte fiecare, iar Vanța a terminat cu 3. Cel din urma a fost descalificat cu cinci greșeli personale. De cealaltă parte, Corneanu a totalizat 25 puncte.

Echipa satelit are 1-2 la general în faza a 2-a a Ligii 1 – ediția 2016/17. Ultimul meci al CSM CSU 2 Oradea se va desfășura pe 14 mai, la Galați.

Comentarii

comments

Attachment

CSMCSU2_Oradea