Echipa U13 participă la turneul de baraj pe 16-17 mai

Echipa U13 participă la turneul de baraj pe 16-17 mai

Echipa U13 a CSȘ LPS Bihorul Oradea va participa la turneul de baraj din cadrul Campionatului Național masculin al României la categoria de vârstă amintită (născuți în anul 2002 și mai tineri), programat a se desfășura la Sibiu, în organizarea Clubului Sportiv Universitar din localitate. Evenimentul se desfășoară pe 16 și 17 mai anul curent.

LPS Bihorul a obținut 8 victorii și 6 înfrângeri, clasându-se pe poziția a 4-a la încheierea fazei semifinale în Seria B. Primele trei clasate s-au calificat direct pentru turneul final, alături de primele trei clasate în Seria A din faza semifinală.

Echipa U13 a municipiului Oradea se va duela cu următoarele echipe la turneul de baraj: CSU Sibiu (loc 4 în Seria 1 GVA), CSȘ Unirea Iași (loc 1 în Seria 1 GVB), respectiv ACS Dan Dacian 2 (loc 1 în Seria 2 GVB). Se va juca în sistem fiecare cu fiecare și se va întocmi un clasament pe baza rezultatelor consemnate la acest turneu. Primele două echipe clasate la turneul de baraj se califică pentru turneul final.

Înaintea turneului de baraj, echipa din Oradea are un bilanț general acumulat, pe baza rezultatelor obținute în faza preliminară, de calificare și semifinală, de 18 victorii și 12 înfrângeri în ediția 2014/15 a Campionatului Național U13 masculin al României.

Turneul final al Campionatului Național U13 masculin – ediția 2014/15 se va desfășura la București. Evenimentul va avea loc între 27 și 31 mai, la Sala Regimentului de Gardă “Mihai Viteazul”, în organizarea BC Laguna București.

Notă
Echipa U13 a CȘȘ LPS Bihorul este alcătuită pe baza selecției făcute în cadrul academiei de baschet CSM Oradea.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment