Echipa U18 a pierdut la Cluj

Seria duelurilor Oradea vs Cluj din acest sfârșit de săptămână a continuat sâmbătă (26.11) cu o încleștare la nivel U18 masculin. După ce cu o zi mai devreme echipa U14 a cedat în fața celor de la U BT Cluj-Napoca, astăzi echipa U18 a LPS Bihorul Oradea a pierdut in fata celor de la Viitorul Cluj. Scorul final a fost 64-50 după un meci controlat de gazde.

După un prim sfert echilibrat, încheiat 19-17 pentru gazde, clujenii s-au desprins după un parțial de 9-0 pe începutul sfertului secund. Orădenii nu au reușit să reintre în meci, iar la pauză, tabela de marcaj indica scorul de 36-24, în favoarea clujenilor.

Sfertul 3 a semănat mai mult un concurs de aruncări de 3 puncte, câștigat tot de clujeni. Patru aruncari de pe semicerc au intrat pentru gazde, în timp ce echipa orădeană a izbutit să transforme doar două astfel de încercări.

Ultimul sfert a reprezentat o cursa de urmărire a elevilor Valeriei Scheiner, dar de fiecare dată când orădenii păreau să se apropie, clujenii au găsit resurse să refacă diferența pe tabela de marcaj în jurul a 15 puncte.

LPS Bihorul Oradea are 3-4 la general după această partidă. Următorul meci al echipei U18 este programat pentru sâmbătă (03.12), ora 13:30, la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi U-BT Cluj-Napoca, liderul grupei din faza de calificare.

Comentarii

comments