Echipa U18 a pierdut la Tîrgu Mureș. Sâmbătă (17.12) are meci decisiv pentru calificarea în grupa valorică B!

Echipa U18 a pierdut la Tîrgu Mureș. Sâmbătă (17.12) are meci decisiv pentru calificarea în grupa valorică B!

Echipa U18 a LPS Bihorul Oradea a suferit o înfrângere la Tîrgu Mureș, în cadrul etapei a 9-a din faza de calificare din cadrul Campionatului Național al României – ediția 2016/17. Elevii Valeriei Scheiner au pierdut cu scorul de 65-54, pe terenul echipei CS Mureșul Tîrgu Mureș, într-o partidă desfășurată la finele săptămânii precedente.

În urma acestui rezultat, LPS Bihorul are un bilanț general de 3-6 și se situează pe locul al 5-lea, primul sub linia care asigură prezența în faza de recalificare în grupa valorică B, cu o etapă rămasă de disputat din prima fază a competiției.

Ultima etapă este programată pentru sâmbătă (17.12). În cadrul acesteia, LPS Bihorul primește vizita lui CSȘ Bega Timișoara, a 4-a clasată în grupă. Este un meci decisiv de calificare pentru faza de recalificare, bănățenii având un bilanț general de 4-5.

În tur, la Timișoara, LPS Bihorul a învins cu scorul de 64-59. Prin urmare, Oradea își asigură prezența în faza de recalificare dacă câștigă acest meci.

Conform sistemului competițional adoptat pentru CN U18 masculin – ediția 2016/17, primele două clasate în faza se calificare își asigură prezența în faza semifinală. Locurile 3 și 4 continuă în grupa de opt în faza de recalificare ce trimite primele două clasate la turneul de baraj pentru faza finală. În fine, locurile 5 și 6 vor juca în grupa de nouă pentru stabilirea ordinii clasamentului final (locurile 17-25).

Comentarii

comments