Ecran LED în fața Arenei Antonio Alexe pentru primele meciuri ale finalei LNBM

Ecran LED în fața Arenei Antonio Alexe pentru primele meciuri ale finalei LNBM

Interesul deosebit manifestat de orădeni pentru finala Ligii Naționale de baschet masculin și limita de 2.000 locuri oferită de Arena Antonio Alexe sunt două aspecte pe care, indiferent din ce unghi privim lucrurile, trebuie să le admitem.

În acest sens, conducerea CSM Oradea a găsit o soluție prin care încearcă să satisfacă din dorința cât mai multor oameni de a fi aproape de echipă și de încercarea acesteia de a câștiga primul titlu de campioană a României la baschet masculin.

Astfel, la primele două meciuri ale finalei Ligii Naționale de baschet, doar dacă timpul o va permite (dacă nu va ploua), se va instala un ecran de tip LED pe platoul din fața Arenei Antonio Alexe. Prin intermediul acestuia, orădenii care nu au avut posibilitatea să-și achiziționeze bilet pentru cele două partide pot să urmărească împreună transmisiunea realizată de DigiSport.

Pe această cale, conducerea CSM Oradea își manifestă regretul că nu poate facilita accesul în sală tuturor celor care își doresc să asiste la meciurile amintite. Această acțiune este menită să țină publicul aproape de echipă și de baschet. Totodată scopul ei este de a mulțumi orădenilor pentru susținerea oferită de-a lungul acestui sezon și a anilor care au propulsat CSM-ul între cele mai importante echipe de baschet ale României.

Notă
În caz de vreme nefavorabilă (ploaie) va fi imposibilă instalarea ecranului

Comentarii

comments