Efort colectiv și contribuții din partea tuturor componenților echipei la Timișoara

Efort colectiv și contribuții din partea tuturor componenților echipei la Timișoara

CSM CSU Oradea a avut mai mulți lideri din punct de vedere statistic în partida pe care a câștigat-o marți (07.03), la Timișoara, în compania lui BC SCM din localitate. Rezultatul final a fost de 92-73.

Andrei Mandache a fost cel mai eficient jucător al echipei. Totodată, el a fost liderul roș-albaștrilor la reușite de pe semicerc, la procentajul aruncărilor din acțiune și la intercepție. Mandache a totalizat 15 puncte (6/8 din acțiune, incluzând 3/4 la trei puncte), 4 intercepții, 3 pase decisive și o recuperare pentru 21 la eficiență. De asemenea, Andrei a avut 21 la +/-.

Sean Barnette a fost jucătorul cu cele mai multe reușite din acțiune, puncte marcate și a avut cel mai bun indice +/-. Americanul, aflat la cel de-al 3-lea meci după o absență de trei luni, a reușit 18 puncte (8/15 din acțiune), 6 recuperări (2 ofensive), 2 pase decisive și 17 la eficiență, cu 25 la +/-.

Bogdan Țîbîrnă a fost liderul echipei la recuperare, capace și faulturi obținute. Pivotul CSM-ului a avut 4 puncte (2/4 din acțiune), 7 recuperări (una ofensivă), 2 capace și o intercepție. Bogdan a terminat cu 7 la eficiență și 16 la +/-.

Martin Zeno a fost jucătorul cu cele mai multe pase decisive. El a avut 13 puncte (5/8 din acțiune, 2/2 la linia de pedeapsă), 6 pase decisive, 3 recuperări și o intercepție, fără posesie pierdută pentru 20 la eficiență și 2 la +/-.

Titus Nicoară a avut cele mai multe reușite de la linia de pedeapsă și a avut 100% la aruncările de pe semicerc, respectiv la linia de pedeapsă. Acesta a terminat cu 12 puncte, având 4/4 la linia de pedeapsă, 2/2 la trei puncte (record personal stagional) și 1/6 la două puncte. Titus a adăugat 5 recuperări și 2 pase decisive, fără posesie pierdută.

Sean Denison, Cătălin Petrișor și Bobe Nicolescu au fost liderii CSM-ului la recuperare ofensivă. Fiecare dintre ei a cules câte două mingi sub panoul advers.

Denison și Țîbîrnă au obținut câte patru faulturi fiecare.

Antrenorul Cristian Achim a rotit întreg efectivul disponibil pe foaia de arbitraj. Din cei 11 jucători folosiți, zece au punctat. Fiecare dintre cei 11 a contribuit din punct de vedere statistic.

De notat că pentru a 2-a oară consecutiv și a 3-a oară în actuala ediție de campionat, roș-albaștrii au avut opt posesii pierdute. Este un record stagional pentru gruparea bihoreană.

CSM CSU Oradea a bifat cea de-a 4-a victorie stagională în deplasare la nivelul Ligii Naționale de baschet masculin.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

CSM