Fan Day 2017

Fan Day 2017

Sâmbătă (28.01) cu începere la ora 16:00, CSM CSU Oradea organizează un eveniment destinat tuturor celor care susțin și sprijină activitatea echipei de baschet masculin seniori a municipiului Oradea. Este prima ediție a Fan Day-ului, o zi dedicată suporterilor!

Vom începe ziua cu o conferință de presă, una în fața suporterilor de această dată! Prima conferință de la întoarcerea căpitanului Will Franklin, care se va adresa presei și suporterilor în același timp. Lucrurile vor fi inedite de această dată, dorindu-ne ca suporterii să aibă dialogul lor cu Will!

Următorul eveniment major al zilei va fi lansarea cărții Campionii României. O carte care are rolul de a menține vie amintirea primului titlu din istoria baschetului masculin orădean.

Vom continua cu o nouă conferință de presă, una în care se va anunța lansarea mult așteptatului Fan-Shop. La această conferință vor participa președintele CSM Oradea, Șerban Sere, alături de reprezentanți ai principalilor colaboratori în ceea ce privește merchandising-ul – VIP Pictures și Bellotto.

Ultimul eveniment major al zilei de sâmbătă va fi meciul dintre suporteri și jucători. Un meci în care fanii își vor întâlni favoriții pe parchet, având posibilitatea de a juca cot la cot cu aceștia!

Evenimentul va avea loc la Arena Antonio Alexe pe durata aproximativă de 2 ore și 30 minute. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu brațele deschise și vă mulțumim pentru sprijinul acordat pe parcursul întregii campanii europene!

fanday

Comentarii

comments

Attachment

fanday CSMCSUOradea2016