Final de sezon, dar baschetul continuă

Final de sezon, dar baschetul continuă

Sezonul competitional 2016/17 s-a încheiat pentru CSM CSU Oradea, însă sportul cu mingea la coș continuă pe malurile Crișului Repede. Este vorba despre mai multe evenimente majore, atât ca spectacol, cât și ca importanță, programate a se desfășura pe parcursul verii la Oradea.

Pe data de 31 mai anul curent, la Arena Antonio Alexe, se va desfășura spectacolul Harlem Globetrotters. Este prima vizită în orașul nostru a celebrei trupe de baschet spectacol.

În perioada 31 mai – 4 iunie, la Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea, va avea loc turneul final al Campionatului Național U13 masculin – ediția 2016/17. Cele mai bune opt echipe ale României la generația 2004 își dau întâlnire în orașul nostru pentru a stabili numele campioanei naționale.

Pe de altă parte, în luna iulie, mai exact în perioada 14-23, se va desfășura Campionatul European U20 masculin – Divizia B. Competiția va reuni un număr de 22 echipe naționale și se va desfășura la Arena Antonio Alexe, respectiv Colegiul Economic Partenie Cosma, cu antrenamente la LPS Bihorul Oradea. Este cel de-al 5-lea turneu cu statut de Campionat European organizat la Oradea în ultimii șapte ani.

În intervalul 5-6 august, Piața Unirii din Oradea va găzdui un eveniment de baschet 3×3, marca Sport Arena Streetball.

Reunirea echipei masculine de baschet pentru începerea preparativelor în ceea ce privește noul sezon competitional va avea loc la începutul lunii august, cu precizarea că jucătorii români aflați în programul echipei naționale de seniori a României se vor afla în pregătiri pentru EuroBasket 2017. Un eveniment de mare amploare în sportul cu mingea la coș, găzduit de Cluj-Napoca.

Totodată, în luna septembrie, spre sfârșitul perioadei precompetiționale, la Oradea, se va desfășura o nouă ediție a turneului memorial Antonio Alexe.

Toate aceste evenimente vor fi anunțate și mediatizate prin intermediul site-ului www.csmoradea.ro, respectiv paginii de facebook CSM Oradea.

Comentarii

comments