Final de sezon pentru echipa U20 a LPS Bihorul Oradea

Final de sezon pentru echipa U20 a LPS Bihorul Oradea

Echipa U20 masculin a LPS Bihorul Oradea, antrenată de către Alin Cureș și Valeria Scheiner, a încheiat participarea în ediția 2016/17 a Campionatului Național al României la această categorie de vârstă. Întrecerea a fost destinată sportivilor născuți după data de 1 ianuarie 1997.

Formația orădeană a participat în cursul săptămânii trecute la ultimul turneu din sezonul regulat al competiției. LPS Bihorul a înregistrat o victorie și o înfrângere.

LPS Bihorul vs CNS Cetate Deva, scor 112-57
LPS Bihorul vs Steaua CSM EximBank, scor 68-74

Astfel, formația orădeană s-a clasat pe locul al 7-lea, la egalitate cu a 6-a clasată, LPS Tîrgu Mureș. LPS Bihorul a avut un bilanț general de 6-10.

Reamintim că în sezonul precedent, echipa U20 s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de tineret, clasându-se pe locul al 4-lea în ierarhie. Atunci, Bobe Nicolescu și Sebastian Ionescu au jucat pentru LPS Bihorul. Programul aglomerat al CSM CSU Oradea din acest sezon, în cazul lui Bobe, respectiv decizia de a-l împrumuta la Dinamo Bucuirești pe Basti, au împiedicat folosirea celor doi, chiar dacă ei fac parte din această categorie de vârstă în actualul sezon.

CN Aurel Vlaicu, Steaua CSM EximBank și CSU Știința, toate din București, respectiv U-BT Cluj-Napoca, s-au calificat la turneul final. Acesta se va desfășura în luna aprilie la București.

Comentarii

comments