FlashMob România 2016 – Acțiune de popularizare a scrimei

FlashMob România 2016 – Acțiune de popularizare a scrimei

Marți (20.09), în 11 orașe din România, printre care și Oradea, s-a desfășurat acțiunea intitulată FlashMob România 2016. Aceasta a cuprins demonstrații  de scrimă, însoțite de ședințe foto și autografe.

Scopul acțiunii a fost acela de a populariza scrima, singurul sport laureat cu medalie de aur la ediția din acest an a Jocurilor Olimpice de vară. La eveniment au participat antrenorii și sportivii legitimați de la cluburile de scrimă din România. La acțiune au participat și reprezentanții secției de scrimă de la CSM Oradea. Acțiunea a avut loc, în Oradea, la Era Shopping City.

Cele 11 orașe în care s-a desfășurat FlashMob România 2016 sunt Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov.

Potrivit frscrima.ro, Federația de specialitate a venit în acest an cu o noutate: antrenorii au dat lecții de scrimă în fața publicului, în cele mai importante locații din Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov. Scopul: evidențierea rolului antrenorilor în pregătirea și formarea marilor campioni ai scrimei românești.

Foto: frscrima.ro

Comentarii

comments

Attachment

scrima