Flip, Too Tall și Jumpin’ Joe au fost prezenți în Piața Unirii din Oradea

Flip, Too Tall și Jumpin’ Joe au fost prezenți în Piața Unirii din Oradea

Luni (29.05), în Piața Unirii din Oradea, trei componenți ai echipei Harlem Globetrotters au făcut o mică prezentare a spectacolului pe care celebra trupă de baschet și comedie îl va oferi miercuri (31.05), ora 19:00, pe parchetul Arenei Antonio Alexe din Oradea.

Cunoscuta trupă se află pentru prima dată în Oradea, însă o parte a componenților ei au mai vizitat România și în trecut. La avanpremiera din Piața Unirii au participat Flip, Too Tall și Jumpin’ Joe.

Primii doi ne-au mărturisit că se află la cel de-al 6-lea sezon alături de Globetrotters, pentru ca cel din urmă să se afle la prima stagiune.

Flip, originar din Chicago, este fundaș, însă principala sa calitate este slam dunk-ul. El a precizat următoarele:

“Îmi place România. Am mai fost în țara voastră și mi-a plăcut atmosfera. Acest loc (n.r. Piața Unirii) este cu adevărat foarte frumos. Sunt pasionat și licențiat în artă, astfel încât arhitectura existentă în această piață este cu adevărat pe gustul meu.

Faptul că fac parte din această trupă îmi aduce în fiecare zi o rază de bucurie, deoarece spectacolele noastre sunt gustate de cei mici. Noi le oferim spectacol, iar bucuria și fericirea lor sinceră este răsplata noastră.”

Too Tall, cel mai scund component din istoria trupei, este originar din Baltimore. Earl Boykins, cel mai scund jucător din istoria NBA, a reprezentat sursa sa de inspirație. Too Tall a spus despre ce este Harlem Globetrotters:

“Bună dispoziție, distracție, cât mai multă lume fericită. Am întâlnit peste tot oameni dornici de așa ceva și ne face plăcere să le oferim aceste lucruri, deoarece e limpede că viața în întreg nu este întotdeauna la fel.

Eu sunt conducător de joc, principala mea calitate fiind tehnica individuală. Deoarece sunt prea înalt :) (n.r. măsoară 1.58 metri) nu puteam să dispun de alte calități pentru baschet. Cei doi colegi ai mei prezenți aici sunt dunkeri, iar eu sunt responsabil cu driblingul și îndemânarea.”

Jumpin’ Joe este originar din Dayton (Ohio). El e debutant în Harlem Globetrotters și se mândrește cu o detentă ieșită din comun. Are o serie impresionantă de slam dunk-uri celebre. O parte a acestora pot fi văzute în link-ul alăturat.

El a spus că este nerăbdător să le arate orădenilor cât de sus poate să sară.

Promotorul și organizatorul evenimentului este Comvel.

CSM Oradea a obținut 500 de bilete la preț promoțional (50 lei bucata) pentru suporterii fideli ai echipei, aceste tichete fiind comercializate la sediul clubului (strada Primăriei, nr. 3). La intrare generală prețul unui bilet este de 120 lei și se poate achiziționa online, pe site-ul www.myticket.ro.

Comentarii

comments

Attachment

Harlem