Florin Birta și-a încheiat mandatul de președinte al CSM Oradea

Florin Birta și-a încheiat mandatul de președinte al CSM Oradea

Florin Birta nu mai este președintele CSM Oradea. Începând cu data de 1 iulie 2016, domnia sa a renunțat la funcția ocupată în conducerea clubului roș-albastru, ca urmare a numirii sale în funcția de viceprimar al municipiului Oradea.

Instalat în funcția de președinte al CSM Oradea în cursul anului calendaristic 2009, domnul Florin Birta a condus clubul spre performanțe importante pe plan intern și internațional. Atât în jocurile de echipă, polo și baschet fiind principalele discipline de performanță ale municipiului Oradea în ultimii șapte ani, cât și în cele individuale, precum judo, CSM Oradea a performat la nivel înalt, reușind să obțină titluri și medalii naționale.

Pe lângă titlurile naționale cucerite, numele CSM Oradea s-a făcut auzit în competițiile internaționale, fie cele organizate pentru echipe de club, cât și sub tricolor, reprezentând echipele naționale ale României.

La distanță de șapte ani de la numirea în funcție a lui Florin Birta, CSM Oradea a evoluat atât din punct de vedere al numărului de discipline sportive existente în cadrul clubului, cât și prin cel al numărului de practicanți, respectiv al performanței sportive obținute de-a lungul acestei perioade.

Prin intermediul paginii personale de facebook, domnul Birta a postat un mesaj de mulțumire pentru cei alături de care a colaborat, dar și unul prin care asigură pasionații de sport și susținătorii CSM Oradea, de faptul că va rămâne un apropiat al sportului și al familiei CSM Oradea:

“Azi am închis un capitol important din viața mea, nu mai sunt președintele Clubului Sportiv Municipal Oradea. Au fost 7 ani frumoși, în care am făcut tot posibilul să aducem clubul la cel mai înalt nivel. Mulțumesc colegilor mei, sportivilor, colaboratorilor și suporterilor pentru colaborarea frumoasă. A fost o adevărată plăcere!

Din noua poziție de viceprimar al Municipiului Oradea, voi susține în continuare familia CSM Oradea.”

Informații cu privire la noul președinte al CSM Oradea vor fi oferite în perioada următoare, după oficializarea numirii în funcție.

Comentarii

comments

Attachment