Foștii campioni se bucură pentru succesul CSM Oradea

Foștii campioni se bucură pentru succesul CSM Oradea

CSM CSU Oradea a rămas în atenția mai multor jucători care au evoluat pentru această grupare în sezonul competițional 2015/16, atunci când a cucerit primul titlu național din istorie. Aceștia nu și-au ascuns satisfacția pentru reușita elevilor lui Cristian Achim, împărțind-o cu suporterii care nu au uitat de eroii din urmă cu doi ani.

Will Franklin, căpitanul echipei în sezonul 2015/16, la cucerirea primului titlu național, de patru ori medaliat în LNBM și protagonist a patru finale în uniforma CSM Oradea, a postat acest mesaj pe contul personal de Facebook la scurt timp după victoria din Meciul 4 al finalei LNBM 2018:

Congrats Fellows!!!! CHAMPS CSM Oradea Andrei MandacheSean DenisonBogdan ȚîbîrnăAchim CristianBobe Nicolescu Martin Zeno Serban, the Whole STAFF!!!! 💪🏾💪🏾💪🏾💪🏾

Publicată de Will Franklin pe 12 Iunie 2018

De altfel, Franklin a transmis un mesaj echipei înaintea Meciului 3 al finalei, acesta fiindu-le prezentat jucătorilor chiar înaintea plecării spre sală, alături de mesaje primite cu mare emoție de jucători din partea familiilor acestora. Will a luat legătura direct cu jucătorii în cursul zilei de marți (12.06), în ziua Meciului 4 al finalei LNBM. El a discutat individual cu jucătorii alături de care a evoluat în perioada petrecută la CSM CSU Oradea și care se regăsesc în continuare în lotul echipei.

Miha Zupan, cel mai bun jucător de baschet cu deficit de auz, unul dintre cei mai celebri jucători care au îmbrăcat vreodată uniforma CSM Oradea, a ținut să transmită felicitări formației pe care a ajutat-o în urmă cu doi ani să triumfe în Liga Națională.

https://www.instagram.com/p/Bj-bzEJg19c/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=u86zxqg9j27v

MVP al sezonului 2015/16, Sean Barnette a felicitat la rândul său echipa pentru care a evoluat în perioada 2015/17, alături de care a cucerit titlul de campion al României.

Salih Nuhanovic, pivotul CSM CSU Oradea la primul titlu național din istorie, a transmis acest mesaj după încheierea finalei cu CSM Steaua EximBank.

Cătălin Petrișor și Sergiu Pop, componenți ai echipei care a câștigat titlul național în urmă cu doi ani, au fost prezenți la Arena Antonio Alexe la confruntarea cu CSM Steaua EximBank București, respectiv la cea cu BC CSU Sibiu, din playoff-ul ediției 2017/18.

Publicată de CSM Oradea pe 4 Iunie 2018

Radovan Markovic, jucătorul cu cele mai multe coșuri de trei puncte marcate pentru CSM Oradea, a transmis un mesaj privat de felicitare pentru câștigarea celui de-al 2-lea titlu național.

Rade a transmis la rândul său mesaje de încurajare băieților înaintea meciurilor de la București.

La ceremonia de prezentare a trofeului, desfășurată miercuri (13.06), la Arena Antonio Alexe, o parte a fanilor orădeni au luat legătura în direct, prin intermediul aplicațiilor de pe dispozitive mobile, cu Miha Zupan și Rade Markovic pentru a le împărtăși acestora bucuria câștigării celui de-al 2-lea titlu național din istorie.

Pe această cale, CSM Oradea transmite mulțumiri foștilor jucători pentru susținere, sprijin și mesajele de încurajare transmise echipei și componenților ei, respectiv pentru felicitările transmise în urma cuceririi celui de-al 2-lea titlu național. Este o confirmare pentru cei din cadrul clubului și o demonstrație la modul general cu privire la caracterul celor care au purtat pe piept sigla clubului roș-albastru.

Comentarii

comments

Attachment