Gala Sportului Bihorean 2016 – Echipa de baschet și polo, respectiv sportivii de la judo, atletism și scrimă între premiați

Gala Sportului Bihorean 2016 – Echipa de baschet și polo, respectiv sportivii de la judo, atletism și scrimă între premiați

CSM Oradea a obținut o serie impresionantă de premii și distincții în cadrul Galei Sportului Bihorean 2016, organizată de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor. Trecem în revistă lista completă a premiilor obținute de clubul roș-albastru.

Jocuri Sportive

Locul 1 – CSM CSU Oradea (baschet masculin), antrenor Cristian Achim
Locul 2 – CSM Digi Oradea (polo pe apă), antrenor Kadar Kalman

Sporturi olimpice individual

Locul 1 – Larisa Florian (judo, CSM Liberty Oradea), antrenor Aurelian Fleisz
Locul 2 – Laviniu Chiș (atletism, LPS CSM Oradea), antrenor Robert Olah
Locul 3 – Lorena Podelenczki (judo, CSM Oradea), antrenor Aurelian Fleisz
Laureat – Bianca Benea (scrimă, CSM Oradea), antrenor Nicolae Ille

De notat că în cursul săptămânii s-a desfășurat și Gala Clubului Sportiv Universitar Oradea. În cadrul acestui eveniment, echipele de baschet masculin CSM CSU (echipa din Liga Națională), CSM CSU LPS Bihorul (echipa din Liga 1), echipa de handbal feminin și cea de baschet feminin au fost premiate. În schimb, în probele individuale, Vasile Conț a fost desemnat sportivul anului.

Felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor și celor care au contribuit la performanțele acestor sportivi și grupări sportive pe parcursul anului 2016.

În imagine primii trei sportivi ai anului în județul Bihor în sporturile olimpice la individual
Foto: Dan Ille

Comentarii

comments

Attachment

1