Gheorghe Dunca s-a retras din activitatea de jucător

Gheorghe Dunca s-a retras din activitatea de jucător
  • in

Gheorghe Dunca a decis să renunțe la activitatea de jucător. Căpitan al CSM Digi Oradea în ultimii doi ani, acesta a luat decizia de a se retrage din activitatea competițională după încheierea sezonului 2015/16.

„Este decizia mea, am hotărât să mă retrag din cariera de jucător. Nu doresc însă să stau departe de polo şi de echipa orădeană. Deocamdată nu ştiu încă în ce postură mă voi afla în perioada următoare” a precizat Dunca, potrivit bihon.ro.

Dunca a fost multiplu campion al României, a evoluat mai mulți ani peste hotare și a fost component de bază al echipi naționale a României.

CSM Digi Oradea s-a despărțit și de Vojislav Cupic. Stângaciul ex-iugoslav a semnat un contract cu Aquachiara Napoli, urmând să-și continue activitatea în Italia.

CSM Digi Oradea caută înlocuitori pentru acești jucători. În prezent se poartă discuții, urmând a se anunța imediat ce acestea vor fi concretizate, iar contractele se vor semna. În acest sens, antrenorul Kadar Kalman a precizat pentru sursa citată:

„Dorim să ne întărim echipa şi discutăm cu numeroşi jucători, dar deocamdată nu putem şti nimic sigur. Abia după ce se vor semna contracte, vom putea spune cu certitudine pe ce jucători ne vom baza în sezonul viitor”.

Comentarii

comments

Attachment

dunca