Goran Gajovic a depășit pragul 200 la puncte marcate pentru CSM CSU Oradea

Goran Gajovic a depășit pragul 200 la puncte marcate pentru CSM CSU Oradea

Goran Gajovic a devenit cel de-al 2-lea jucător care depășește borna 200 la puncte marcate pentru CSM CSU Oradea în ediția 2017/18 a Ligii Naționale de baschet masculin. Muntenegreanul, convocat la echipa națională pentru jocurile din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019 din luna februarie, a atins acest prag în cadrul meciului câștigat la Craiova, scor 90-88, în etapa a 17-a din sezonul regulat.

Gajo a avut nouă puncte în jocul amintit. Totalul său este de 207 puncte, cu nouă mai puțin decât Nemanja Milosevic, jucător de care CSM-ul s-a despărțit pe comun acord.

De notat că Gajovic mai are de marcat 17 puncte pentru a ajunge la 1.000 în întreaga carieră la nivelul Ligii Naționale. El are 67 meciuri disputate în uniforma lui BC Mureș la nivelul primului eșalon baschetbalistic al României.

Ceilalți lideri al CSM CSU Oradea după primele 17 etape, adică la momentul întreruperii campionatului, sunt:

Eficiență – Muhamed Pasalic (244)
Recuperări – Arturas Valeika (88)
Pase decisive – Muhamed Pasalic (75)
Intercepții – Andrei Mandache (24)
Capace – Bogdan Țîbîrnă (12)
Minute – Muhamed Pasalic (431:19)

Cinci jucători au evoluat în toate cele 17 partide ale CSM CSU Oradea din actuala ediție de campionat. Ei sunt Andrei Mandache, Arturas Valeika, Goran Gajovic, Muhamed Pasalic și Bogdan Țîbîrnă.

Țîbîrnă este singurul jucător care a jucat în toate meciurile oficiale ale CSM CSU Oradea în sezonul anterior (64) și care le-a jutat pe toate până la această oră în actualul sezon (19).

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments