IMPORTANT. Accesul în Arena Antonio Alexe la meciul cu BCM U Pitești de sâmbătă (01.04)!

IMPORTANT. Accesul în Arena Antonio Alexe la meciul cu BCM U Pitești de sâmbătă (01.04)!

Sâmbătă (01.04), programul Arenei Antonio Alexe va fi mai aglomerat decât într-o zi obișnuită de meci pentru echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea. Din acest motiv aducem la cunoștința posesorilor de bilete și abonamente faptul că accesul în incintă se va face, pentru meciul cu BCM U Pitești, din cadrul etapei a 31-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 cu începere de la ora 18:00 (și nu mai devreme).

Cu începere de la ora 16:00, în cadrul aceleiași zile, Arena Antonio Alexe va găzdui meciul de handbal dintre CSM Oradea și Universitatea Craiova. Accesul la acest eveniment va fi liber. După încheierea meciului de handbal, publicul va fi rugat să părăsească incinta Arenei Antonio Alexe.

Începând de la ora 18:00, accesul în incintă pentru meciul de baschet masculin dintre CSM CSU Oradea și BCM U Pitești va începe conform procedurii obișnuite și anume cu prezentarea pentru scanare a biletelor/abonamentelor achiziționate. Totodată eventuala comercializare a biletelor rămase nevândute la Arena Antonio Alexe va începe tot de la ora 18:00 (și nu mai devreme).

Meciul CSM CSU Oradea vs BC CSU Sibiu este programat să demareze la ora 19:00.

Aceste măsuri au fost luate prin prisma faptului că pentru meciul de baschet se comercializează bilete (cu loc, care trebuie respectat). Mulțumim pentru înțelegere tuturor celor care doresc să participe la ambele evenimente sportive organizate de CSM Oradea.

Reamintim că bilete pentru meciul de baschet se pot achiziționa online de pe site-ul www.eventbook.ro. Pentru link direct vă rugăm să faceți click AICI.

De asemenea, reaintim faptul că meciul NU va fi televizat.

Comentarii

comments