Important de știut înaintea manșei a 2-a dintre CSM CSU Oradea și Lukoil Academic

Important de știut înaintea manșei a 2-a dintre CSM CSU Oradea și Lukoil Academic

CSM CSU Oradea primește vizita lui Lukoil Academic Sofia în manșa a 2-a din cadrul celui de-al 2-lea tur preliminar în Basketball Champions League. Meciul se dispută joi (06.10), cu începere de la ora 19, la Arena Antonio Alexe.

Prima manșă, desfășurată marți (04.10), la Sofia, a fost câștigată de bulgari cu scorul de 75-72. Astfel, Lukoil beneficiază de un avantaj de trei puncte la general înaintea celei de-a 2-a confruntări.

Suporterii echipei orădene trebuie să știe următoarele aspecte cu privire la modul în care se poate încheia manșa a 2-a:

Dacă manșa a 2-a se va încheia la egalitate, ținând cont de scorul înregistrat în prima confruntare, atunci Lukoil Academic va fi declarată învingătoare a dublei manșe. Cu alte cuvinte nu se vor juca prelungiri dacă al 2-lea meci se încheie la egalitate.

Dacă manșa a 2-a se încheie cu victoria lui CSM CSU Oradea la diferență de 1 sau 2 puncte, atunci Lukoil Academic este declarată învingătoare a dublei manșe.

Dacă manșa a 2-a se încheie cu victoria lui CSM CSU Oradea la exact trei puncte, indiferent de numărul de puncte marcate, atunci se vor juca prelungiri. Se vor juca atâtea reprize de prelungiri până când scorul general va înclina balanța într-o direcție sau alta.

Dacă manșa a 2-a se încheie cu victoria lui CSM CSU Oradea la diferență de 4 sau mai multe puncte, atunci CSM CSU Oradea este declarată învingătoare a dublei manșe.

Dacă manșa a 2-a se încheie cu victoria lui Lukoil Academic, indiferent de diferență, atunci campioana Bulgariei este declarată învingătoare a dublei manșe.

Învingătoarea dublei manșe se califică în grupele Basketball Champions League, acolo unde va disputa cel puțin 14 meciuri.

Învinsa dublei manșe va fi repartizată în grupele FIBA Europe Cup, acolo unde va disputa cel pțin 6 meciuri.

Foto: basketballcl.com

Comentarii

comments