Important! Informații cu privire la accesul în Arena Antonio Alexe la meciurile de baschet din 11 noiembrie 2017

Important! Informații cu privire la accesul în Arena Antonio Alexe la meciurile de baschet din 11 noiembrie 2017

Sâmbătă (11.11), la Arena Antonio Alexe din Oradea, va avea loc un atractiv cuplaj baschetbalistic. Seara cuprinde două meciuri importante, unul al echipei naționale feminine, iar celălalt al echipei CSM CSU Oradea.

Având în vedere că sunt două evenimente ale căror organizator este diferit, s-a luat decizia de a evacua sala imediat după terminarea primului meci. Această măsură va fi aplicată pentru a evita situația ca cineva să ocupe un loc vândut cu abonament sau bilet la meciul echipei CSM CSU Oradea de persoane care nu au achiziționat abonament/bilet. În aceste condiții, conducerea CSM Oradea își manifestă regretul pentru disconfortul creat și totodată mulțumește tuturor persoanelor aflate în această situație pentru disconfortul creat.

Din acest considerent facem apel la cei care doresc să participe la meciul al 2-lea, cel dintre CSM CSU Oradea și SCM U Craiova, să-și achiziționeze din timp bilete. Acest lucru este posibil atât online pe site-ul www.eventbook.ro, cât și la sediul CSM Oradea (str. Primăriei, nr. 3, etajul 1, camera 7), ori la Librăria Humanitas (str. Republicii, nr. 11), sau la punctele Zebra Pay (unde se efectueaza plata biletelor rezervate online.

Terminale Zebra Pay în Oradea și zona metropolitană:

– 3G Retail Expres, Oradea – Strada Nufarului, nr. 44
– SC SERLID 1 SRL, Borș – Platforma Vama Borș
– Complex Dodo, Santandrei – Strada Principala, nr. 180
– SOCAR Peco, Oradea – Strada Clujului, nr. 251
– SOCAR Peco 2, Oradea – Strada Suișului, nr. 19
– Benzinărie USA 1 Oil, Biharia, Strada Trandafirilor, nr. 50-51

ATENȚIE
La punctele Zebra Pay se face exclusiv plata biletelor. Ele se rezervă online, pe site-ul www.eventbook.ro. După efectuarea plății primiți un e-mail cu biletele în atașament.

Posesorii de bilete pentru meciul de baschet feminin dintre România și Slovenia vor avea posibilitatea să intre în sală în jurul orei 16:30, primul angajament urmând să aibă loc la ora 18:00.

După încheierea partidei de baschet feminin dintre România și Slovenia, sala va fi evacuată. În momentul în care acest proces va fi încheiat, se va permite accesul în sală pentru posesorii de bilete la meciul de baschet masculin dintre CSM CSU Oradea și SCM Universitatea Craiova. Primul angajament se va da la ora 20:45.

Programul serii

Ora 16:30, Accesul în incintă pentru primul meci.
Ora 18:00, România vs Slovenia – Calificări Women’s EuroBasket 2019, etapa 1.
Ora 19:45 (sau momentul in care se încheie primul meci) – Evacuarea sălii.
Ora 20:00 (sau momentul în care sala este evacuată) – Accesul în incintă pentru al 2-lea meci.
Ora 20:45, CSM CSU Oradea vs SCM U Craiova – Liga Națională de baschet masculin 2017/18, etapa 6.

Util

Bilete pentru meciul de baschet feminin se comercializează pe site-ul www.myticket.ro, click AICI. În cazul în care nu se vor epuiza toate biletele în sistem online, acestea se vor scoate la vânzare la Arena Antonio Alexe, în ziua meciului, cu începere de la ora 16:30.

Bilete pentru meciul de baschet masculin se comercializează pe site-ul www.eventbook.ro, click AICI. În cazul în care nu se vor epuiza toate biletele în sistem online, acestea se vor scoate la vânzare la Arena Antonio Alexe, în ziua meciului, în jurul orei 20:00.

Posesorii de abonamente pot intra în baza prezentării abonamentului doar la meciul CSM CSU Oradea vs SCM U Craiova.

IMPORTANT
Accesul în/din sală se va face prin intermediul celor trei porți de acces din fața platoului Arenei Antonio Alexe. Una dintre acestea este destinată comercializării biletelor la fața locului, iar celelalte două porți de acces sunt destinate celor care au achiziționat bilete/abonamente anticipat.

Comentarii

comments

Attachment