În atenția suporterilor orădeni care doresc să participe la Cluj-Napoca, la Meciurile 1 și 2 din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17

În atenția suporterilor orădeni care doresc să participe la Cluj-Napoca, la Meciurile 1 și 2 din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17

Conducerea U-BT Cluj-Napoca a informat clubul nostru cu privire la faptul că suporterii CSM CSU Oradea vor fi amplasați în sectorul de tribună A10. Acesta este blocat vânzării generale, biletele urmând să fie ridicate de către reprezentantul suporterilor echipei noastre în ziua Meciurilor 1 și 2.

Prin urmare, conducerea CSM Oradea face apel la suporterii orădeni care doresc să participe la Meciul 1 (marți, 02.05, ora 19) și/sau Meciul 2 (joi, 04.05, ora 19) să-și facă cunoscută intenția de a participa prin rezervarea biletelor la numărul de telefon 0749874806 (persoana de contact Anca Tirla). Există un număr de 80 bilete/meci acordate de clubul organizator suporterilor orădeni. Dacă va fi necesar, numărul acestora se va suplimenta.

Reamintim că galeria Leii Roșii organizează deplasare pentru suporteri la Meciurile 1 și 2 ale semifinalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17, programate a se desfășura săptămâna viitoate (intervalul 1-4 mai 2017). Plecarea se va face din Oradea în ziua fiecărui meci, iar întoarcerea va fi imediat după încheierea Meciului 1, respectiv Meciului 2.

Cei care doresc să își rezerve un loc în autocar (57 locuri disponibile), sunt rugați să contacteze numărul de telefon 0745680918 (persoana de contact Laci Kokovay).

Prețul transportului este de 30 lei de persoană. La această sumă se va adăuga prețul biletului de intrare (foarte probabil 20 lei/meci).

Dacă sunt suporteri care doresc să efectueze deplasarea pe cont propriu și doresc să-și achiziționeze bilet în grupul suporterilor orădeni, aceștia sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0749874806 (persoana de contact Anca Tirla).

P.S. Plecarea autocarului din Oradea se va face în concordanță cu ora de începere a meciurilor. Până la această oră clubul nu a fost informat pe cale oficială cu privire la data și ora de începere a acestor meciuri.

Mulțumim tuturor suporterilor orădeni pentru înțelegere, colaborare și ajutor în desfășurarea în condiții civilizate a acestei manifestări sportive.

Comentarii

comments