Informații acces în Arena Antonio Alexe la meciul cu Dinamo București

Informații acces în Arena Antonio Alexe la meciul cu Dinamo București

Sâmbătă (19.11), cu începere de la ora 20:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va desfășura meciul dintre CSM CSU Oradea și Dinamo București, contând pentru etapa a 9-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2016/17.

Clubul nostru a comercializat bilete, atât online, cât și la sediul clubului, pentru acest eveniment, la care sunt valabile și abonamentele. Pe această cale dorim să facem câteva precizări cu privire la accesul în incinta Arenei Antonio Alexe.

Acesta se face pe baza prezentării pentru scanare a biletului sau abonamentului achiziționat. Rugăm posesorii de abonamente și bilete achiziționate anticipat (indiferent că sunt tipărite ori în format electronic) să le pregătească înainte de a le veni rândul la scanat. Pentru biletele în format electronic este necesară deschiderea fișierului de tip .PDF pe dispozitiv pentru citirea codului de bare de pe bilet. Acest lucru va fluidiza procesul de intrare în sală. Se scanzează codul de bare de pe fiecare bilet/abonament.

După scanare, se va face controlul corporal, pentru a preveni eventuale incidente nedorite. Întregul proces durează câteva secunde pentru fiecare persoană în parte. Dacă aveți în dotare genți, acestea vor fi verificate la rândul lor, iar procesul de control va fi prelungit cu câteva secunde.

Pe această cale facem apel la posesorii de bilete achiziționate anticipat și la cei care au cumpărat abonament să facă un efort și să vină la sală mai devreme decât ora de începere anunțată a meciului pentru a avea siguranța că nu veți pierde nicio clipă din spectacolul pe care cele două echipe s-au pregătit să îl ofere. Porțile se vor deschide la ora 18:30. Bilete se vor putea achiziționa și de la intrarea în incintă dacă ele nu se vor epuiza înainte.

Posesorii de abonamente și bilete achiziționate anticipat (la sediul clubului sau online) vor avea două puncte de acces special destinate acestora. Al 3-lea punct va fi rezervat comercializării de bilete pentru cei care nu au achiziționat anticipat. Cine cumpără bilet la Arena Antonio Alexe nu va avea posibilitatea să-și aleagă locul, urmând să fie servit aleatoriu, fiind însă nevoit să respecte locul de pe bilet.

Reamintim că la toate biletele și abonamentele este obligatorie respectarea locului (sector, rând și loc).

Aducem la cunoștință faptul că nu va fi permis accesul în Arena Antonio Alexe cu flacoane, sticle, obiecte contondente, arme de foc și arme albe. Totodată este interzis accesul în stare de ebrietate și nu va fi tolerat comportamentul necivilizat. Accesul pe parchet, indiferent de vârstă, nu va fi permis decât persoanelor autorizate. Reamintim că jocul cu mingea pe holuri, în tribune și sub acestea este interzis.

Mulțumim pentru înțelegere și pentru ajutorul oferit la buna desfășurare a întregului eveniment. De asemenea, vă dorim distracție plăcută.

Comentarii

comments